Dyrker du idræt på højt niveau, og har du type 1-diabetes? Så er Klinik for Atleter på Steno Diabetes Center Aarhus måske noget for dig.

I Klinik for Atleter får du hjælp og støtte til at optimere dine sportslige præstationer og din diabetesbehandling, så du kan konkurrere på lige fod med sportsudøvere, der ikke har diabetes.

Målet er, at du kan realisere dine sportsdrømme og leve et godt liv med diabetes.

Et forløb i Klinik for Atleter varer typisk et halvt år. Du følger samtidig dine normale diabeteskonsultationer i dit vanlige diabetesambulatorium.

Målgruppe

  • Unge og voksne (fra 15 år) med type 1-diabetes, som dyrker idræt mange gange/timer om ugen.
  • Idræt er en vigtig del af dit liv. Du er måske et sportstalent, eliteidrætsudøver eller en meget dedikeret motionist, der går op i at præstere og konkurrere inden for din idræt eller sportsgren.
  • Tilbuddet er landsdækkende

Dit forløb hos os

Diabetes Camp

Individuelt behandlingsforløb

Sådan bliver du tilknyttet Klinik for Atleter

Behandlerteam


Mere information

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Motion og diabetes


Kontakt

For patienter ved Steno Diabetes Center Aarhus, AUH

Mail:  auh.sdca.atlet@rm.dk
Tlf: 2048 1116

For patienter ved et andet hospital

Kontakt din diabetesbehandler på dit lokale hospital og hør om mulighederne for at blive henvist til Klinik for Atleter, Steno Diabetes Center Aarhus, Aarhus Universitetshospital.

For fagfolk

Læs mere her.

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.