14-09-2020

Steno Diabetes Center Aarhus lancerer "Steno Thursdays Global" - en månedlig seminarserie med internationale topforskere. Du kan deltage enten live eller online.

Corona har været og er stadig et benspænd for mange. Men benspænd kan også være positive, og ligesom COVID19-pandemien har banet vej for eksempelvis flere videokonsultationer i vores klinik, har vores forskningsteam også fundet nye veje til at mødes og dele viden i en tid, hvor mange konferencer og seminarer enten aflyses eller holdes virtuelt.

"Steno Thursdays Global" er et godt eksempel på dette. Her udmønter et verdensomspændende samarbejde sig i en spændende møderække med internationale topforskere inden for diabetesområdet. Foredragene kan følges live fra vores auditorium i Aarhus eller online via Zoom.

- Vores ambition er at facilitere et globalt forum, hvor vi kan diskutere højaktuelle emner inden for diabetesforskning i et nyt hybridformat, som kombinerer fordelene ved både live og virtuelle begivenheder, siger Adam Hulman, som er forsker og dataspecialist ved Steno Diabetes Center Aarhus og én af initiativtagerne til det nye seminarformat.

Emnerne til Steno Thursdays Global afspejler den brede forskningsinteresse ved Steno Diabetes Center Aarhus – lige fra klinisk forskning over biomedicin til epidemiologi.

Se efterårets program og tilmeld dig de kommende seminarer allerede nu.

 

Kontakt

Adam Hulman
Associate Professor & Senior data scientist

adahul@rm.dk
+45 2370 7481

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra os direkte i din indbakke 3-4 gange om året.

Nyhedsmailen er målrettet fagfolk og samarbejdspartnere, men alle med interesse for diabetesområdet i Region Midtjylland er velkomne til at følge med.

Tilmeld dig her.

Abonnér på vores nyheder

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du klikke på 'Abonnér' på vores nyhedsside.

Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.

Smart, ikke?