For at få mere viden om trivsel, sundhed og sygdom i Region Midtjylland rekrutterer vi løbende til spørgeskemaundersøgelser og deltagelse i forskningsprojekter.

Læs om akutelle projekter og mulighed for at deltage herunder.


Helbred i Midt

Steno Diabetes Center Aarhus inviterer mere end 90.000 borgere over 18 år til at deltage i et stort forskningsprojekt om helbred og kronisk sygdom. Undersøgelsen skal give ny viden om, hvad kronisk sygdom betyder for den enkeltes liv. Målet er bedre og mere målrettet forebyggelse og behandling.


Nybrud

Hvordan kan nye, digitale værktøjer bidrage til at forebygge følgesygdomme til type 2-diabetes og fastholde et godt liv med diabetes? Det ønsker vi i Steno Diabetes Center Aarhus at undersøge. Derfor inviterer vi personer med type 2-diabetes fra Hedensted, Horsens, Odder og Skanderborg Kommune til at deltage i forskningsprojektet "Nybrud".


Tryg skolegang for børn med diabetes

"Tryg skolegang for børn med diabetes" er et projekt, der skal bidrage til en tryggere oplevelse af skoledagen for børn med diabetes samt forældre, lærere og andre skoleansatte omkring børn med diabetes.


 

Modtag nyheder fra Steno Diabetes Center Aarhus

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra Steno Diabetes Center Aarhus direkte i din indbakke. Tilmeld dig herunder, så modtager du en nyhedsmail 2-4 gange om året.

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du også abonnere på vores nyhedsside. Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.