04-04-2022

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.


På vej til Forum: I slutningen af marts 2022 besøgte vores direktør Troels Krarup Hansen Forum, som vi flytter til i september 2022. I videoen herover fortæller han om tankerne bag en justeret strategi.

I januar 2022 kunne Steno Diabetes Center Aarhus fejre fire års jubilæum. Og selvom jubilæum kan lyde både støvet og bagudskuende, er vi stadig i fuld bevægelse og på vej.

Konkret bevæger vi os om fem måneder over i den nye flotte Forum-bygning på Aarhus Universitetshospital. Efter planen afleverer entreprenørerne nøglerne onsdag den 6. april.

Lige nu flytter vi os også på et mere strategisk plan.

- Vi har arbejdet med en ny strategi. Som altid er vores mål at bidrage til et godt liv for mennesker med eller i risiko for diabetes. Men hvis vi skal nå det mål, skal vi arbejde endnu mere målrettet og fokusere på bæredygtige løsninger, der skaber reel og varig værdi for de mennesker, vi er sat i verden for, siger vores direktør, Troels Krarup Hansen.

- Derfor skal vi dyrke innovation, samarbejde og data i endnu højere grad.

Det kan du høre mere om i videoen herover, hvor Troels Krarup Hansen besøger Forum i et virvar af slibemaskiner, støv og overskudsbrædder – som ganske snart afløses af brugere, patienter og medarbejdere.

Eller du kan læse mere i vores seneste nyhedsmail.

 

Årsrapport 2021

Læs vores strategi

Kontakt

Troels Krarup Hansen
Direktør

troeha@rm.dk
+45 6167 9616

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra os direkte i din indbakke 3-4 gange om året.

Nyhedsmailen er målrettet fagfolk og samarbejdspartnere, men alle med interesse for diabetesområdet i Region Midtjylland er velkomne til at følge med.

Tilmeld dig her.

Abonnér på vores nyheder

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du klikke på 'Abonnér' på vores nyhedsside.

Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.

Smart, ikke?