rodstreg.png

Husk, at du kan abonnére på vores nyheder, så du får en mail, hver gang der er nyt fra os.


Juni 2021: Nemmere at være diabetespatient i Region Midtjylland

- Seneste nyt om behandling, forskning, uddannelse og samarbejde.


December 2020: God jul fra Steno Diabetes Center Aarhus

- Seneste nyt om behandling, forskning, uddannelse og samarbejde.


Juni 2020: Sammen om et styrket tilbud til mennesker med diabetes

Læs blandt andet om gruppemøder for børn med diabetes, sammedagsscreening for følgesygdomme og uddannelsestilbud til sundhedsprofessionelle i Region Midtjylland - alle sammen eksempler på nye tilbud, som nu kommer mennesker med diabetes til gavn i hele Region Midtjylland – og som er blevet en realitet på baggrund af samarbejdsprojekter mellem regionshospitalerne og Steno Diabetes Center Aarhus.


Juni 2019: 4 nye behandlingstilbud til diabetespatienter i Region Midtjylland

Nye behandlingstilbud, forskningsprojekter og indsatser på tværs af sektorer tager form, og det er en fornøjelse at se nogle af de første effekter af det arbejde, vi har sat i gang. I denne nyhedsmail kan du blandt andet læse om fire af vores nye, supplerende behandlingstilbud, som nu er i luften til gavn for mennesker med diabetes i Region Midtjylland.


December 2018: Fra 1 til 65 på ét år

Steno Diabetes Center Aarhus kunne den 1. januar 2019 fejre 1 års fødselsdag. På det første leveår er vi gået fra 1 til 65 ansatte og er nu etableret som organisation i Region Midtjylland. Vi er også blevet en afdeling på Aarhus Universitetshospital, hvor vi har overtaget behandling af patienter med diabetes og svær overvægt. Grundstenene til stærke og bæredygtige samarbejder med vores midtjyske regionshospitaler er lagt, og strukturen for vores forskningsorganisation er både til at se og føle på.


Juli 2018: God sommer fra Steno Diabetes Center Aarhus

Fra drejebog, visioner og tomme lokaler til en spirende organisation, konkrete indsatser og en livlig aktivitet. Det er nu et halvt år siden, vi slog dørene op til Steno Diabetes Center Aarhus. Og hvilken start vi har haft. Fokus har især været på opbygning af organisationen, nye samarbejdsmodeller, partnerskaber og udvikling af nye behandlingstilbud.