rodstreg.png

Gruppebillede_hop1.jpg

Sygeplejersker, forskere, diætister, økonomimedarbejdere, læger, psykologer, sekretærer, socialrådgivere, datamedarbejdere, projektledere, AC fuldmægtige, kommunikationsmedarbejdere...

Og listen kunne blive ved. Hos Steno Diabetes Center Aarhus er vi nemlig over 130 kolleger med mange forskellige fagligheder. Fælles for os alle er, at vi arbejder for et godt liv med diabetes.

Mød Steno Aarhus

rodstreg.png

Vi bringer løbende korte medarbejderportrætter af vores medarbejdere. Se de nyeste her.

 

  • MØD STENO AARHUS: Når SOSU-assistenter skal lære mere om diabetes, eller når børn med diabetes skal have vækket deres madglæde, så har Katrine Holm Nielsen en finger med i spillet. Hun er uddannelseskonsulent hos Steno Diabetes Center Aarhus.

     

  • MØD STENO AARHUS: Som forskningschef ved Steno Diabetes Center Aarhus er det Niels Jessens ansvar, at vi kommer i mål med de ambitioner, vi har for vores diabetesforskning. Niels er også selv forsker og mener blandt andet, at vi har meget at lære af brune bjørne og pytonslanger.

  • MØD STENO AARHUS: Diabetes kan påvirke en graviditet – og omvendt. Derfor er der nogle ting, man som gravid med diabetes skal være opmærksom på, så man kan få et trygt og godt graviditetsforløb. Det hjælper Ulla Kampmann Opstrup med. Hun er speciallæge i endokrinologi, klinisk forsker og underviser. Og så har gravide kvinder med diabetes en særlig plads i hendes hjerte.

  • MØD STENO AARHUS: Mad, insulin og blodsukker - hvordan spiller det sammen? Og hvordan kan den rigtige kost være med til at behandle sygdomme som diabetes? Det ved Birgit Schelde en hel del om. Hun er klinisk diætist ved Steno Diabetes Center Aarhus.