Sygeplejersker, forskere, diætister, økonomimedarbejdere, læger, psykologer, sekretærer, socialrådgivere, datamedarbejdere, projektledere, AC fuldmægtige, antropologer, kommunikationsmedarbejdere...

Og listen kunne blive ved. Hos Steno Diabetes Center Aarhus er vi mange fagligheder samlet i samme organisation.

Fælles for os alle er, at vi arbejder for et godt liv for mennesker med eller i risiko for diabetes.

Vil du være med?

Hos Steno Diabetes Center Aarhus møder du et alsidigt, dynamisk og tværfagligt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af en organisation i bevægelse med plads til udvikling, nysgerrighed og nye ideer. Ja, det er faktisk netop dét, vi er sat i verden for.

Vi søger løbende nye kolleger. Hold øje med ledige stillinger hos os på Region Midtjyllands jobportal.

#MødStenoAarhus

Vi bringer løbende korte medarbejderportrætter af vores medarbejdere. Mød nogle af os her.

 

  • MØD STENO AARHUS: Jane Nautrup Østergaard er programleder og arbejde med at forebygge overvægt og diabetes - med særligt fokus på børn, unge og familier.

  • MØD STENO AARHUS: Familieforhold kan påvirke udviklingen af type 2-diabetes. Derfor er det vigtigt, at vi lærer mere om, hvordan vi kan bruge familieoplysninger til at forebygge sygdommen og forbedre behandlingen af personer med type 2-diabetes. Det forsker Omar Silverman i.

  • MØD STENO AARHUS: Når SOSU-assistenter skal lære mere om diabetes, eller når børn med diabetes skal have vækket deres madglæde, så har Katrine Holm Nielsen en finger med i spillet. Hun er uddannelseskonsulent hos Steno Diabetes Center Aarhus.

     

  • MØD STENO AARHUS: Som forskningschef ved Steno Diabetes Center Aarhus er det Niels Jessens ansvar, at vi kommer i mål med de ambitioner, vi har for vores diabetesforskning. Niels er også selv forsker og mener blandt andet, at vi har meget at lære af brune bjørne og pytonslanger.

  • MØD STENO AARHUS: Diabetes kan påvirke en graviditet – og omvendt. Derfor er der nogle ting, man som gravid med diabetes skal være opmærksom på, så man kan få et trygt og godt graviditetsforløb. Det hjælper Ulla Kampmann Opstrup med. Hun er speciallæge i endokrinologi, klinisk forsker og underviser. Og så har gravide kvinder med diabetes en særlig plads i hendes hjerte.

  • MØD STENO AARHUS: Mad, insulin og blodsukker - hvordan spiller det sammen? Og hvordan kan den rigtige kost være med til at behandle sygdomme som diabetes? Det ved Birgit Schelde en hel del om. Hun er klinisk diætist ved Steno Diabetes Center Aarhus.

 

Nye veje til et godt liv for mennesker med og i risiko for diabetes

I slutningen af marts 2022 besøgte vores direktør Troels Krarup Hansen Forum, som vi flytter til i september 2022. Her fortæller han om tankerne bag vores vision og strategi.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.