01-12-2021

Er du læge, sygeplejerske eller diætist, og er du involveret i diabetesbehandling med insulinpumper og glukosesensorer? Så kan du nu tilmelde dig et 3-dages insulinpumpekursus ved Steno Diabetes Center Aarhus.

I 2022 afholder Steno Diabetes Center Aarhus for første gang et 3-dages insulinpumpekursus for voksen- og børnebehandlere. Her får du nyeste evidensbaserede viden, nye færdigheder og redskaber til at håndtere diabetesbehandling med insulinpumper og glukosesensorer.

Du bliver fortrolig med insulinpumpe- og sensorteknologiens muligheder og lærer at anvende de grundlæggende funktioner i pumpen. En del af undervisningen er baseret på, at du som kursist selv får mulighed for at bære insulinpumpe og glukosesensor.

Kurset sætter desuden fokus på vigtigheden af kulhydrattælling i behandlingen med insulinpumper.

Undervisningen varetages af diabetesbehandlere med stor erfaring inden for diabetesbehandling og diabetesteknologi til både børn og voksne.

  • Datoer: 13.-15. juni 2022 og 13.-15. september 2022
  • Sted: Steno Diabetes Center Aarhus, Hedeager 3, 8200 Aarhus N
  • Målgruppe: Læger, sygeplejersker og diætister, som er involveret i diabetesbehandling med insulinpumper og glukosesensorer.
  • Pris: 3.000 kr.
  • Tilmelding: Læs mere og tilmeld dig her.

Kurset, der tidligere har været udbudt af Steno Diabetes Center Copenhagen, vil fremover blive udbudt på skift af Steno Diabetes Center Aarhus og Steno Diabetes Center Copenhagen.

 

Se flere kurser til fagpersoner

Kontakt

Louise Brøndum Kristensen
Uddannelseskoordinator

lobrkr@rm.dk
+ 45 2037 3729

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra os direkte i din indbakke 3-4 gange om året.

Nyhedsmailen er målrettet fagfolk og samarbejdspartnere, men alle med interesse for diabetesområdet i Region Midtjylland er velkomne til at følge med.

Tilmeld dig her.

Abonnér på vores nyheder

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du klikke på 'Abonnér' på vores nyhedsside.

Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.

Smart, ikke?