24-08-2021

Opdatering 27-08-2021: Sygeplejerskekonflikten er slut. Hvis du har fået udskudt din tid på grund af strejken, skal du fortsat ikke møde op. Udskydelsen gælder fortsat, og du får besked om, hvornår du i stedet skal møde op. Du skal ikke ringe til afdelingen eller foretage dig yderligere. Læs mere her.

----------

Steno Diabetes Center Aarhus er en del af konflikten på sygeplejeområdet fra onsdag den 25. august 2021. Er du patient hos os, får du direkte besked, hvis konflikten kommer til at berøre dig. 

Konflikten omfatter sygeplejersker i vores klinik, i vores kliniske forskningsenhed (Steno Trials) og i vores uddannelsesenhed.

Det betyder, at vi er nødt til at aflyse en række aktiviteter inden for de tre områder.

Du får direkte besked

Er du patient hos os, får du direkte besked, hvis konflikten kommer til at berøre dig. Beskeden kommer som udgangspunkt via e-Boks/Digital Post - alternativt via opringning eller sms.

Hvis du ikke får besked om andet, skal du møde op til aftalt tid.

Kritiske og akutte behandlinger berøres ikke

Vi varetager fortsat kritiske og akutte behandlinger under konflikten. Det sker ved hjælp af det nødberedskab, som er aftalt med Dansk Sygeplejeråd forud for strejkens begyndelse.

Læs mere om konflikten her.

Kontakt

Mette Holsting
Chefsygeplejerske

metthols@rm.dk
+45 2370 6950

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra os direkte i din indbakke 3-4 gange om året.

Nyhedsmailen er målrettet fagfolk og samarbejdspartnere, men alle med interesse for diabetesområdet i Region Midtjylland er velkomne til at følge med.

Tilmeld dig her.

Abonnér på vores nyheder

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du klikke på 'Abonnér' på vores nyhedsside.

Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.

Smart, ikke?