11-10-2021

Har du polycystisk ovariesyndrom - også kaldet PCOS? Og savner du mere viden om sygdommen? Så er temaaftenen "Livet med PCOS" den 18. november 2021 måske noget for dig.

På denne temaaften sætter vi fokus på PCOS og nogle af de fysiske følger, der kan være forbundet med sygdommen, eksempelvis blødningsforstyrrelser, barnløshed og uønsket hårvækst. Du får viden om behandlingsmuligheder, følgesygdomme og forebyggelse.

Du vil høre oplæg fra en diabeteslæge, en gynækolog, en hudlæge og en diætist. Vi kommer blandt andet til at tale om blødningsforstyrrelser, hårvækst, kost og vægt.

Du kan stille spørgsmål undervejs, og i forlængelse af aftenen kan du snakke mere med oplægsholderne og de øvrige deltagere.

Det er gratis at deltage. Vi byder på en sandwich undervejs.

  • Målgruppe: Kvinder med PCOS i Region Midtjylland. Du er velkommen til at tage en pårørende med.
  • Dato: 18. november kl. 16:30-19:00,
  • Sted: Steno Diabetes Center Aarhus, Hedeager 3, 2. sal, 8200 Aarhus N.
  • Tilmelding: Læs mere og tilmeld dig her.

Læs mere om vores behandlingstilbud til kvinder med PCOS.

 

Modtag nyheder fra Steno Diabetes Center Aarhus

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra Steno Diabetes Center Aarhus direkte i din indbakke. Tilmeld dig herunder, så modtager du en nyhedsmail 2-4 gange om året.

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du også abonnere på vores nyhedsside. Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.