14-04-2021

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Op mod hvert femte barn og ung i Danmark lever med overvægt. Hvad skal der til for at vende udviklingen?

Vidensråd for Forebyggelse og Steno Diabetes Center Aarhus inviterer dig til tre webinarer om forebyggelse af overvægt blandt børn og unge. Vi har sammensat et program, der både giver baggrundsviden og inspiration til konkrete initiativer.

På konferencen vil nogle af landets førende eksperter inden for overvægt fremlægge deres perspektiver. Om risikofaktorer, social ulighed og barrierer mod at træffe sunde valg og om nye veje at gå i forebyggelsen.

Et er sikkert – vi er nødt til at gøre noget. For overvægt og svær overvægt er et problem for mellem 9 og 19 procent af alle danske børn og unge, og det er et problem, der er præget af stor social ulighed.

Webinarrækken er for dig
… der som beslutningstager eller sundheds- og fagprofessionel arbejder med børn og unge. Den er en oplagt mulighed for at blive klogere på forskning og evidens, blive inspireret til mulige indsatser og tiltag.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her.

Se eller gense webinarrækken om forebyggelse af overvægt blandt børn og unge.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra os direkte i din indbakke 3-4 gange om året.

Nyhedsmailen er målrettet fagfolk og samarbejdspartnere, men alle med interesse for diabetesområdet i Region Midtjylland er velkomne til at følge med.

Tilmeld dig her.

Abonnér på vores nyheder

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du klikke på 'Abonnér' på vores nyhedsside.

Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.

Smart, ikke?