26-08-2021

Aarhus Universitetshospital er i år en del af Aarhus Festuges program og bidrager med audio-storywalken: "Lyt til Livet på Aarhus Universitetshospital".

I audio-storywalken hører du blandt andre Sine Knorr, der arbejder som forsker og læge hos Steno Diabetes Center Aarhus. Sine fortæller om sit arbejde og det nye byggeri - Forum - der tårner sig klar til indflytning i 2022.

Du kan også høre operationssygeplejersken Ina og 13 andre fra Aarhus Universitetshospital fortælle om, hvad der sker inde bag hospitalsmurene, mens du går 2,4 km rundt om hospitalet via gangstier.

Hvordan foregår det?

Du kan starte audio-storywalken rundt om hospitalet lige præcis, hvor det passer dig bedst. Et oplagt sted at starte er ved Område G tæt på Letbanestoppested og buslinjerne 2A og 6A. Store farvede skilte med portrætter af hospitalsmedarbejderne viser dig vejen videre mod næste post.

Når du står ved et skilt, scanner du blot QR-koden og fortællingen går i gang.

Aarhus Festuge starter fredag den 27. september og slutter søndag den 5. september. Du kan dog også opleve audio storywalken efter festugen, da den bevares hele efteråret.

Læs mere på Aarhus Festuges hjemmeside og på lyt.auh.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra os direkte i din indbakke 3-4 gange om året.

Nyhedsmailen er målrettet fagfolk og samarbejdspartnere, men alle med interesse for diabetesområdet i Region Midtjylland er velkomne til at følge med.

Tilmeld dig her.

Abonnér på vores nyheder

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du klikke på 'Abonnér' på vores nyhedsside.

Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.

Smart, ikke?