19.09.2022

Mange forskere fra Steno Diabetes Center Aarhus bidrager, når der i Stockholm holdes EASD 2022, Europas største diabeteskonference. 

Over 10.000 diabeteseksperter er frem til fredag d. 23. september med på konferencen - enten virtuelt eller fysisk i Stockholm.

Fra Steno Diabetes Center Aarhus er vi igen i år bredt repræsenteret og medbringer nogle af vores nyeste forskningsresultater.

Niels Jessen, forskningschef ved Steno Diabetes Center Aarhus, ser frem til fem intense dage med ny viden, netværk og mulighed for at møde kolleger og samarbejdspartnere fra både ind- og udland.

- EASD er et vigtigt forum, hvor vi har mulighed for at vise nogle af vores spændende nye resultater og samtidig hente ny inspiration til forskning og udvikling af vores klinik.

 

Download oversigt over Steno Diabetes Center Aarhus' bidrag til EASD 2022 (PDF).

 

Om EASD:

European Association for the Study of Diabetes (EASD) er en nonprofit medicinsk videnskabelig forening, der blev grundlagt i 1965.

Foreningens formål er at støtte forskning inden for diabetesområdet og gøre det lettere at dele viden om diabetesforskning.

EASD har mere end 5.000 aktive medlemmer fra over 100 lande over hele verden.

Kontakt

Kontaktside Niels Jessen

Niels Jessen
Forskningschef

niels.jessen@biomed.au.dk
+45 2859 6352

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra os direkte i din indbakke 3-4 gange om året.

Nyhedsmailen er målrettet fagfolk og samarbejdspartnere, men alle med interesse for diabetesområdet i Region Midtjylland er velkomne til at følge med.

Tilmeld dig her.

Abonnér på vores nyheder

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du klikke på 'Abonnér' på vores nyhedsside.

Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.

Smart, ikke?