05-01-2021

Flere opgaver, mere ansvar og større selvstændighed. Sygeplejerskens rolle bliver mere og mere central i takt med den hastige udvikling i diabetesbehandlingen.

Vi tror på, at et øget kompetenceniveau hos vores engagerede sygeplejersker vil være med til at løfte behandlingen for personer med diabetes.

Derfor har vi sammen med Steno Diabetes Center Copenhagen, Steno Diabetes Center Sjælland, Københavns Professionshøjskole, Professionshøjskolen Absalon, VIA University College og Fagligt Selskab for Diabetessygeplejersker udviklet et nyt, landsdækkende uddannelsesforløb for diabetessygeplejersker.

Uddannelsesforløbet henvender sig til sygeplejersker med et halvt til halvandet års erfaring med behandling af diabetes. Det favner alle de tværfaglige dele af behandlingen og lægger vægt på en tæt relation til den kliniske hverdag.

Uddannelsen tages indenfor 1½ år og starter april 2021. Alle studerende, der starter i april, får mulighed for at følges som hold gennem uddannelsesforløbet.

Læs mere om uddannelsesforløbet hos Københavns Professionshøjskole her. 

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Kontakt

Elisabeth Walbom Harders
Chefkonsulent, Leder af Uddannelsesenheden

elhard@rm.dk
+45 2371 0580

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra os direkte i din indbakke 3-4 gange om året.

Nyhedsmailen er målrettet fagfolk og samarbejdspartnere, men alle med interesse for diabetesområdet i Region Midtjylland er velkomne til at følge med.

Tilmeld dig her.

Abonnér på vores nyheder

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du klikke på 'Abonnér' på vores nyhedsside.

Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.

Smart, ikke?