Vil du være med til at styrke diabetesindsatsen i Region Midtjylland? Så tilmeld dig vores brugerpanel.

Hos Steno Diabetes Center Aarhus arbejder vi for et godt liv for mennesker med eller i risiko for at udvikle diabetes. Vores vigtigste samarbejdspartnere er dem, vi er sat i verden for. Derfor har vi nedsat to brugerpaneler for personer med diabetes og pårørende.

StenoPanelet - brugerpanel for voksne

StenoPanelet er for personer, der enten selv har diabetes, er pårørende til én med diabetes eller er i risiko for at udvikle diabetes. 

Som medlem af StenoPanelet er du med til at udvikle Steno Diabetes Center Aarhus' aktiviteter ved at dele input, oplevelser, viden, ønsker og holdninger.

Du skal bo i Region Midtjylland og være over 18 år for at blive en del af StenoPanelet, men du behøver ikke være tilknyttet Steno Diabetes Center Aarhus.

Ungepanelet - brugerpanel for unge

Hvis du er mellem 14-25 år og modtager du behandling for diabetes ved Steno Diabetes Center Aarhus kan du blive en del af vores ungepanel.

Som medlem af Ungepanelet er du med til at diskutere, hvordan det er at være ung med diabetes, og du kan få direkte indflydelse på, hvordan vi hos Steno Diabetes Center Aarhus kan udvikle og forbedre vores tilbud til unge med diabetes.

Kontakt

Trine Laura Overgaard Hasle

Brugerinddragelseskonsulent

trhasl@rm.dk

Annesofie Lunde Jensen
Lektor og klinisk specialist

annesjen@rm.dk
+45 2047 0260

Fortæl os om dine perspektiver

"Dine perspektiver er vigtige, så vi sammen kan styrke diabetesindsatsen til gavn for flest mulige mennesker i Region Midtjylland"