04-05-2021

Fra venstre: Ulla Kampmann Opstrup, Esben Søndergaard, Kurt Kristensen og Søren Tang Knudsen

Medicinstuderende i Aarhus har fremover større chance for at støde på ansatte fra Steno Diabetes Center Aarhus under deres uddannelse. Lægerne Esben Søndergaard, Ulla Kampmann Opstrup, Kurt Kristensen og Søren Tang Knudsen er alle blevet ansat som kliniske lektorer ved Aarhus Universitet.

For at blive ansat som klinisk lektor kræver det, at man er uddannet speciallæge, og et uafhængigt bedømmelsesudvalg vurderer ansøgernes ekspertise, undervisningserfaring og videnskabelige produktion.

Som klinisk lektor skal man blandt andet vejlede ph.d.-studerende og deltage i eksaminer. Stillingen giver adgang til faciliteter og netværk på Aarhus Universitet.

Det er forskningschef Niels Jessen, der har indstillet de fire til stillingerne som kliniske lektorer.

- Jeg synes først og fremmest, ansættelserne er en cadeau til medarbejderne. Og så er det en form for adelsmærke, der afspejler den store ekspertise, vi har samlet her i Steno Diabetes Center Aarhus, siger han.

Kontakt

Kontaktside Niels Jessen

Niels Jessen
Forskningschef

niels.jessen@biomed.au.dk
+45 2859 6352

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra os direkte i din indbakke 3-4 gange om året.

Nyhedsmailen er målrettet fagfolk og samarbejdspartnere, men alle med interesse for diabetesområdet i Region Midtjylland er velkomne til at følge med.

Tilmeld dig her.

Abonnér på vores nyheder

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du klikke på 'Abonnér' på vores nyhedsside.

Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.

Smart, ikke?