02-10-2023

Mange forskere fra Steno Diabetes Center Aarhus bidrager, når EASD 2023, Europas største diabeteskonference, løber af stablen i Hamborg i denne uge. Se her, hvilke studier og forskningsresultater, vi har taget med i år.

Diabeteseksperter fra hele verden er fra den 2. til den 6. oktober samlet i Hamborg for at dele nyeste viden på diabetesområdet og opdyrke netværk og samarbejde.

EASD 2023, Europas største diabeteskonference, løber nemlig af stablen i denne uge, og fra Steno Diabetes Center Aarhus er vi igen i år bredt repræsenteret og medbringer nogle af vores nyeste forskningsresultater.

Vores forskningschef Niels Jessen glædes over at se, hvor stort et aftryk Steno Diabetes Center Aarhus og de andre Steno-centre sætter på tværs af dette års program:

- Der er en bredde og tværfaglighed bag alle bidrag fra Steno Diabetes Center Aarhus. Vi har unge forskere, der præsenterer resultater fra komplekse samarbejder, der spænder over flere fagligheder, centre og metodologier. Det kræver overblik og viden at stille sig op på scenen og præsentere disse resultater, og det klarer de bare super godt.

- EASD viser igen i år, hvor mange fronter der arbejdes på internationalt, og jeg nyder at blive mindet om den kompleksitet, som kendetegner diabetes og de behandlings- og forebyggelsestiltag, som vi møder sygdommen med, siger Niels Jessen.

Om EASD
  • European Association for the Study of Diabetes (EASD) er en nonprofit medicinsk videnskabelig forening, der blev grundlagt i 1965.
  • Foreningens formål er at støtte forskning inden for diabetesområdet og gøre det lettere at dele viden om diabetesforskning.
  • EASD har mere end 5.000 aktive medlemmer fra over 100 lande over hele verden.

Se nogle af de studier og resultater, vi præsenterer i år

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Kontakt

Kontaktside Niels Jessen

Niels Jessen
Forskningschef

niels.jessen@biomed.au.dk
+45 2859 6352

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vores nyhedsmail er for dig, der ønsker udvalgte nyheder fra os direkte i din indbakke 3-4 gange om året.

Nyhedsmailen er målrettet fagfolk og samarbejdspartnere, men alle med interesse for diabetesområdet i Region Midtjylland er velkomne til at følge med.

Tilmeld dig her.

Abonnér på vores nyheder

Hvis du gerne vil høre fra os lidt oftere, kan du klikke på 'Abonnér' på vores nyhedsside.

Så modtager du en kort mail, hver gang der er nyt fra os.

Smart, ikke?